ÇOCUKLARIMIZI GELECEĞE HAZIRLAMAK İÇİN BUSE YETENEK ATÖLYELERİ KIŞ PROGRAMI

Değerli velimiz;

Yarıyıl tatilinin 2. Haftasında 28 Ocak Pazartesi günü başlayıp 5 gün sürecek olan Kış Programımız;

• 5-12 yaş arası öğrencilerimize yöneliktir.
  • Atölyelerimiz saat 13.00’da başlayıp 16.10’de bitecektir.
  • Programın 1 günü gezi olacaktır. (ODTÜ Teknolojileri ve Bilim Müzesi, Ankara Üniversitesi Rasathane ve Astronomi Atölyesi)
  • Öğrencilerin yaş grubuna uygun olarak hazırlanan; Robotik Kodlama, Arkeoloji ve Dinozorlar, Havacılık ve Roket, Ahşap ve Kukla, Neşeli Bilim, Astronomi, Böcek Bilim, Arkeoloji Macerası, Deneyin İçindeyim, Değerler Eğitimi, ve Dart eğitimleri olacaktır.
  • Programa katılan öğrencilere TKT (Temel Kabiliyet Testi) RAM (Rehberlik ve Araştırma Merkezi) uzmanları tarafından yapılacaktır. TKT çocuğun zihinsel performansını belirlemek amacıyla kullanılan ve dört alt testten oluşan bir yetenek testidir.
  • Atölyelerimizde görev alacak eğitim liderleri alanında uzman Buse Kolej’i, Türkiye Üstün Zekâlı ve Dahi Çocuklar Eğitim Vakfı ve Bilsem öğretmenlerinden oluşmaktadır.