Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi'nde Öğrencilerimize Eğitim Düzenledik

Buse Eğitim Kurumları ve Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi iş birliği kapsamında okulumuz öğrencilerine Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi bünyesinde alanında uzman eğitmenler tarafından Arkeoloji ve Böcek Bilimi eğitimi verildi.

Geleneksel Özel Okullar Yemeği

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Özel Okullar Yemeği, bu yıl Mayıs ayında Buse Eğitim Kurumları'nda idi.

OXFORD Tarafından Okulumuz Öğrencilerine Verilen Sertifikalar

OXFORD tarafından Buse Kolej öğrencilerimize sertifikaları verildi. Tüm öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ederiz.

Öğrencilerimizin Bahçede Ders Saati

Okulumuz öğrencileri belirli aralıklarla okul bahçemizde doğa ile iç içe ders işliyorlar.

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi'nde Velilerimize Seminer Düzenledik

Buse Eğitim Kurumları ve Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi is birliği kapsamında okulumuz velilerine Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi bünyesinde seminer düzenledik.

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi'nde Okulumuz Öğrencilerine Eğitim Düzenledik

Buse Eğitim Kurumları ve Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi is birliği kapsamında okulumuz öğrenclerine Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi bünyesinde eğitim düzenledik.

Öğrencilerimiz Yaşam Becerileri Kazanmak İçin Market Alışverişinde

Öğrencilerimiz,öğretmenleri ile birlikte Yaşam Becerileri Kazanma eğitimi kapsamında market alışverişine gittiler.

Organik Bahçemiz

Buse Eğiitm Kurumları olarak öğrencilerimize kendi bahçemizde yetiştirdiğimiz yeşillikler ile de yemekler hazırlıyoruz. Organik beslenmeye çok önem veriyoruz.

Öğrencilerimizin 18 Mart Çanakkale Şehitleri'ni Anma Programı

Okulumuz öğrencileri tarafından 18 Mart Çanakkale Şehitleri'ni Anma Programı düzenlendi. Programda emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Anasınıfı Öğrencilerimizin "Meslek Atölyesi Etkinliği"

Anasınıfı öğrencilerimiz meslek atölyesi etkinliğinde çok eğlendiler.

Doktor, İtfaiyeci, Polis, Diş Hekimi, Aşçı, Veteriner kıyafetleri giyip her mesleğe uygun faaliyette bulundular.

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nde Yapılan Sömestr Programımız

Buse Kolej Sömestr Programı dahilinde Üstün Yetenekli ve Dahi Çocuk Eğitimleri ,Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitei'nde yapıldı.
        Arkeoloji, Astronomi, İletişim Odaklı İngilizce, Zooloji, Görsel Sanatlar, Değerler Eğitimi, Model Uçak, Tezhip alanlarında öğrenciler eğitimler aldılar.
         Eğitim programı sonunda öğrencilere Başarı Sertifikası verildi.

Öğrencilerimiz Arasında Yapılan "Speeling Bee Yarışması"

Okulumuz öğrencileri arasında İngilizce Öğretmenimiz Aynur Başak tarafından "Speeling Bee Yarışması" düzenlendi.Yarışma sonunda tüm öğrencilerimize sertifika verildi.

Öğrencilerimiz Arasında Yapılan

Sömestr Programımız Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nde Yapıldı.

BUSE KOLEJ ÜSTÜN YETENEKLİ VE DAHİ ÇOCUK EĞİTİMLERİ ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ'nde Yapıldı.

-Arkeoloji, Astronomi, Havacılık, İletişim Odaklı İngilizce, Zooloji, Görsel Sanatlar, Değerler Eğitimi, Model Uçak, Tezhip alanlarında öğrenciler eğitim aldılar. Ayrıca eğiitmler sonunda öğrencilere Başarı Belgeleri verildi.

Öğrencilerimizden "Afrin Harekatı'na" Destek.

Öğrencilerimiz Afrin Harekatı'ndaki askerlerimiz için elleriyle kurabiyeler yaptılar.Mektuplar yazıp,el izleriyle oluşturdukları etkinlikleri gönderdiler.Allah yar ve yardımcınız olsun.

OXFORD Tarafından Buse Kolej Ögrencilerine Verilen Sertifikalar