BUSE KOLEJ ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİ TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ'NDE

Buse Kolej öğretmen ve öğrencileri 11 Ekim 2018 Perşembe günü Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni ziyaret ettiler. İlkokul 4.sınıf öğrencilerinin hazırlamış olduğu tezhip çalışmasını takdim ettiler.

Drama Etkinliğimiz

2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AÇILIŞ PROGRAMI

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı açılış programı 17 Eylül 2018 Pazartesi günü okulumuz bahçesinde yapıldı. Yeni eğitim-öğretim döneminin tüm öğrenci ve velilere hayırlı olmasını dileriz.

Buse Eğitim Kurumları Ücretsiz Yaz Eğitim Programları

Buse Eğitim Kurumları olarak 13 - 17 Ağustos 2018 tarihleri arasında 4,5,6,7 ve 8 yaş öğrencilerine ücretsiz yaz eğitim programları düzenledik.

Buse Eğitim Kurumları Ücretsiz Yaz Eğitim Programları - HAVACILIK

Buse Eğitim Kurumları Ücretsiz Yaz Eğitim Programları - BÖCEK BİLİMİ

Buse Eğitim Kurumları Ücretsiz Yaz Eğitim Programları - ARKEOLOJİ

Buse Eğitim Kurumları olarak 13 - 17 Ağustos 2018 tarihleri arasında 4,5,6,7 ve 8 yaş öğrencilerine ücretsiz eğitim programları düzenledik.

Buse Eğitim Kurumları Ücretsiz Yaz Eğitim Programları - ARKEOLOJİ

Öğrencilerimizin Yapmış Olduğu "Elektrikli Aracımız"

Buse Kolej öğrencileri ve Kırıkkale Üniversitesi öğrencileri iş birliği ile yapılmış olan "Elektrikli Araç" TÜBİTAK Yarışması'nda ödül almıştır.

Cambridge Üniversitesi Tarafında Buse Kolej'e Verilen Ödülümüz

Cambridge Üniversitesi'nin düzenlemiş olduğu "Cambridge Assessment English" sınavlarına okulumuz öğrencilerinin katılımından dolayı Buse Kolej olarak aldığımız ödülümüz.

Bahçemiz

Buse Eğitim Kurumları olarak "Organik Yaşam"a önem veriyoruz.Okulumuz bahçesinde öğrencilerimiz için Keçilerimiz,Tavuklarımız,Kuşlarımız var.Öğrencilerimiz ile birlikte sebzeler yetiştiriyoruz.Buse Kolej öğrencilerine kendi bahçemizde yetişen sebzeler ile de öğlen yemekleri hazırlıyoruz ve tavuklarımızdan topladığımız yumurtalar ile öğrencilerimize kahvaltılıklar hazırlıyoruz.

Anasınıfı Öğrencilerimizin Yıl Sonu Programı

Anasınıfı Öğrencilerimizin Okulumuz Bahçesinde Yaptıkları Yıl Sonu Gösterisi.

4.Sınıf Öğrencilerimizin Mezuniyet Gösterisi

Okulumuz 4.Sınıf öğrencilerinin hazırlamış olduğu mezuniyet gösterisi.

3.Sınıf Öğrencilerimizin Hazırladığı Kutlu Doğum Programı

3.sınıf öğrencilerimizin hazırlamış oldukları Kutlu Doğum, Peygamber Efendimiz (S.A.V.)'i anma programı.

1.Sınıf Öğrencilerimizin Okuma Bayramı

1.Sınıf öğrencilerimizin Okuma Bayramı Töreni yapıldı.

Bilim Atölyelerimiz

Robotik ve Kodlama Atölyesi

Düşünme Teknikleri Atölyesi

Drama Atölyesi

Görsel Sanatlar ve Resim Atölyesi

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi'nde Yapılan "Yetenekli Çocuk Yetiştirmenin Sırları" Konulu Veli Semineri

Buse Koleji ve Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi işbirliği kapsamında yapılan “Yetenekli Çocuk Yetiştirmenin Sırları” konusunda Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümü Öğretim Elemanı Dr. Mahmut ÇİTİL tarafından anne ve babalara seminer verildi.

Üstün Yetenekli ve Dahi Çocuk Eğitimleri kapsamında Buse Eğitim Kurumları ve Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi işbirliği ile yapılan eğitimlere velilerimiz büyük bir ilgi ile katıldı.

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi'nde Öğrencilerimize Eğitim Düzenledik

Buse Eğitim Kurumları ve Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi iş birliği kapsamında okulumuz öğrencilerine Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi bünyesinde alanında uzman eğitmenler tarafından Arkeoloji ve Böcek Bilimi eğitimi verildi.

Geleneksel Özel Okullar Yemeği

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Özel Okullar Yemeği, bu yıl Mayıs ayında Buse Eğitim Kurumları'nda idi.

Öğrencilerimizin Bahçede Ders Saati

Okulumuz öğrencileri belirli aralıklarla okul bahçemizde doğa ile iç içe ders işliyorlar.

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi'nde Velilerimize Seminer Düzenledik

Buse Eğitim Kurumları ve Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi is birliği kapsamında okulumuz velilerine Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi bünyesinde seminer düzenledik.

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi'nde Okulumuz Öğrencilerine Eğitim Düzenledik

Buse Eğitim Kurumları ve Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi is birliği kapsamında okulumuz öğrenclerine Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi bünyesinde eğitim düzenledik.

Öğrencilerimiz Yaşam Becerileri Kazanmak İçin Market Alışverişinde

Öğrencilerimiz,öğretmenleri ile birlikte Yaşam Becerileri Kazanma eğitimi kapsamında market alışverişine gittiler.

Organik Bahçemiz

Buse Eğiitm Kurumları olarak öğrencilerimize kendi bahçemizde yetiştirdiğimiz yeşillikler ile de yemekler hazırlıyoruz. Organik beslenmeye çok önem veriyoruz.

Öğrencilerimizin 18 Mart Çanakkale Şehitleri'ni Anma Programı

Okulumuz öğrencileri tarafından 18 Mart Çanakkale Şehitleri'ni Anma Programı düzenlendi. Programda emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Anasınıfı Öğrencilerimizin "Meslek Atölyesi Etkinliği"

Anasınıfı öğrencilerimiz meslek atölyesi etkinliğinde çok eğlendiler.

Doktor, İtfaiyeci, Polis, Diş Hekimi, Aşçı, Veteriner kıyafetleri giyip her mesleğe uygun faaliyette bulundular.

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nde Yapılan Sömestr Programımız

Buse Kolej Sömestr Programı dahilinde Üstün Yetenekli ve Dahi Çocuk Eğitimleri ,Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitei'nde yapıldı.
        Arkeoloji, Astronomi, İletişim Odaklı İngilizce, Zooloji, Görsel Sanatlar, Değerler Eğitimi, Model Uçak, Tezhip alanlarında öğrenciler eğitimler aldılar.
         Eğitim programı sonunda öğrencilere Başarı Sertifikası verildi.

Öğrencilerimiz Arasında Yapılan "Speeling Bee Yarışması"

Okulumuz öğrencileri arasında İngilizce Öğretmenimiz Aynur Başak tarafından "Speeling Bee Yarışması" düzenlendi.Yarışma sonunda tüm öğrencilerimize sertifika verildi.

Öğrencilerimizden "Afrin Harekatı'na" Destek.

Öğrencilerimiz Afrin Harekatı'ndaki askerlerimiz için elleriyle kurabiyeler yaptılar.Mektuplar yazıp,el izleriyle oluşturdukları etkinlikleri gönderdiler.Allah yar ve yardımcınız olsun.