İLETİŞİM ODAKLI YABANCI DİL EĞİTİMİ

Buse Eğitim Kurumlarında Native speaker seviyesinde yerli ve yabancı öğretmenler tarafından verilen İngilizce dil öğrenimi birebir iletişim, oyun, drama, şarkı, flashcard gibi birbirinden farklı ve etkili materyaller ile desteklenmektedir. İngilizce eğitimin iletişim odaklı olması esastır. Çok dilli eğitimle çocuklarımız; daha çalışkan, kültürlerarası iletişimde daha başarılı ve kendini daha iyi ifade edebilen bireyler olarak hayata hazırlanmaktadırlar.

Öğrencilerimiz İngiltere’de bulunan Cambridge Üniversitesi’ne bağlı ESOL kuruluşu tarafından hazırlanan ; ‘Cambridge Young Learners English Tests’ (YLE) sınavına hazırlanmaktadırlar.

İNGİLİZCE AKTİVİTELERİMİZ

SPEELING BEE  UNBEELIEVABLE SPELLERS OF BUSE COLLEGE  BUSE KOLEJİ’NİN İNANILMAZ BAL ARILARI

Buse Kolej öğrencilerinin her kademesine yönelik en az 300 kelimeyi eğlenerek ezberlemesi hedeflenen bir yarışmadır.

ENGLISH FESTIVAL LIVE AND DO YAŞA VE YAP

Buse Kolej öğrencilerinin öğrendikleri kavram ve kelimeleri aktif şekilde ve eğlenerek günlük yaşamda kullanabilecekleri aktiviteleri tasarlayıp güzel bir gün geçirebilecekleri etkinliklerdir.

ENGLISH PRIZE COINS THE WALKIE TALKIES - ÖDÜL PARALARINI KAZANMAK İÇİN İYİ İNGİLİZCE KONUŞAN ÇOCUKLAR
Tüm yıla yayılan bu aktivitede öğrencilerimizin sınıf içinde ve sınıf dışında her an her zaman ingilizce konuşmalarını sağlamak,yıl boyunca tüm öğrenmelerinde gerekli olan motivasyonu artırmak.

BOOK WORMS - KİTAP KURTLARI
Oxford Üniversitesi tarafından hazırlanan ve Türkiye çapında uygulanan bu yarışmaya katılarak, öğrencileirimize ingilizce kitap okuma alışkanlığının kazandırılması hedeflenmektedir.

READ AND ENJOY WITH STORIES -
HİKAYELERİ OKU VE EĞLEN

İngilizce drama sınıfında öğrencilerimiz, okudukları ingilizce kitapları unutulmaz sahnelerle  sergilerler.

WE ARE LEARNING OUR PROPHET
Öğrenciler Peygamber Efendimiz'in (S.A.V.) hayatını ingilizce cümleler ileanlattıkları etkinlikleri içerir
.

ULUSLARARASI DİL YETERLİLİK SERTİFİKASI
Okulumuz Cambridge University tarafından dünya çapında yapılan ESOL sınavlarına öğrenci hazırlamaktadır. Bu sınavlarla okulumuz öğrencilerinin İngilizce seviyelerinin uluslararası seviyede kanıtlar.

BUSE’S LITTLE SCIENTIST ARE DOING EXPERIMENT
BUSE’NİN KÜÇÜK BİLİM ADAMLARI DENEY                                   YAPIYOR
Ö
zellikle üst sınıflarımıza yönelik fen deneylerine ingilizceyi de dahil etmeleri amaçlanmaktadır.