ROBOTİK KODLAMA EĞİTİMİ

Buse Kolej Öğrencilerinin aşağıda sayılan başlıkları kazanması hedeflenir.

Üretkenliğin teknolojiyi kullanarak ifade edilmesi.

Üst düzey düşünme becerilerini kullanarak yeni ve özgün robot tasarımları geliştirmek.

Robotların birleştirilmesi ve robotlara program yükleme için gerekli kurulumları yapabilmeleri.

Temel robot kit bileşenlerine ilave, gelişmiş materyalleri uygulamalı olarak  ekleyebilmesi hedeflenmektedir.

Çocuklarımıza sunulan programlar, gelecek nesillerin yaşayacakları çağın ihtiyaçlarına cevap vermesi bakımından son derce önemlidir. Onların zihinsel süreçlerin kullanımını ön plana çıkarmalıdır. Farklılıkları bulma, hayal kurma, sorgulama, yaratıcı düşünme, eleştirel düşünme, akıl yürütme gibi üst düzey zihinsel süreçlerin çocuklarımızın hayatında önemi tartışılmazdır.

Çocuklarımıza zengin ve eğlenceli öğrenme olanakları tanıyarak kendilerini ve yeteneklerini keşfetmelerini ve geliştirmeleri için çalışıyoruz. Akademisyenlerin ve alanında uzman eğitimcilerin hazırlamış olduğu birbirinden farklı atölye programları ile öğrencilerimize çok yönlü etkinlikler sunuyoruz…