Buse Kış Okulu Kayıtları Başladı

Anasayfa | Sayfalar | Buse Kış Okulu Kayıtları Başladı

Öğrencilerin bilgisayarlarının başında kıymetli akademisyenlerin vereceği dersler ile yetkinliklerini artırmaları,bilgi seviyelerini yükseltmeleri,ve en önemlisi 21. yüzyıl dünyası için gerekli ilim ile buluşmaları için 25 Ocak-05Şubat 2021 tarihleri arasında ilkokul öğrencilerine yönelik “Buse Kış Okulu” programını hayata geçiriyoruz.

Bilginin gücüne inanarak öğrencilerin alanında uzman isimlerin rehberliğinde işlenecek 4 farklı atölye ile buluşmasını sağlıyoruz. Fotoğraf Atölyesinden Def çalgısını öğrenmeye kadar çeşitli başlıklar etrafında şekillenen program ile öğrenciler, ilgi duydukları alanlarda gelişecek, kendi beceri ve kapasitelerini keşfedecekler.

Buse Kış Okulunun ilham veren dersleri ve seminerleri ile ilgili program online yapılacaktır.

Kayıt olmak için Buraya Tıklayınız.

Detaylı Bilgi İçin: 0312 344 24 31

buseegitim@gmail.com