Buse Kolej'e Anlamlı Ziyaret

Anasayfa | Sayfalar | Buse Kolej'e Anlamlı Ziyaret

Mrs. Ayaan Abdurrahman Gulaid, wife of Mahdi Mohammed Gulaid, Deputy Prime Minister of the Federal Republic of Somalia, visited Mrs. Futuhat Yavuz, founder of Buse Educational Institutions, at Buse Primary School.

Mrs. Gulaid visited Mrs. Futuhat Yavuz and presented her with a beautiful bouquet meanwhile on Saturday evening, Mrs. Yavuz invited her for iftar and they participated in iftar together.

Mrs. Yavuz praised the school, education and teachers of Buse Educational Institution and talked about her experiences and memories of her children in this school. She added that she will never forget Mrs. Yavuz, her school and her beneficial activities.

Somali Federal Cumhuriyeti Cumhurbaşbakan Yardımcısı Mahdi Mohammed Gulaid'ineşi Mrs. Ayaan Abdurrahman Gulaid, Buse Eğitim Kurumları’ nın kurucusu Fütuhat Yavuz Hanımefendi’yi BuseKoleji’nde ziyaret etti.

Gulaid Hanım, Fütuhat Yavuz Hanım’ı ziyaret ederek güzel bir buket takdim etti. Bu arada cumartesi akşamıYavuz ve Gulaida ile leri birlikte iftar ettiler.

Buse Eğitim Kurumları’nın kaliteli eğitiminden bahseden Mrs.Gulaid, Yıllar önce Buse kolejde eğitim gören çocuklarının anılarından bahsetti ve Okul yönetimin eve öğretmenlerine övgüde bulundu. Fütuhat Yavuz Hanım’a, okulunu ve faydalı faaliyetlerini hiçbir zaman unutmayacağını da sözlerine ekledi.