Buse Koleji̇nde Ormancılık Haftası Kutlandı

Anasayfa | Sayfalar | Buse Koleji̇nde Ormancılık Haftası Kutlandı

‘Ormanlar bir milletin en büyük zenginlik kaynağıdır’; sözünden yola çıkarak her sene olduğu bu sene de ormanlarımızın önemini anlatmak için Buse Koleji öğrencileriyle birlikte ağaca, ormana, yeşile ve tabiata saygı ve sevgi temasıetrafında çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.
Doğal güzellikleriyle sağlığımıza olumlu etki eden, topraklarımızı koruyan, binlerce çeşit canlıya yuva olan, hava kirliliğini önleyen ve daha nice faydasıyla eşsiz bir doğa harikası olan ormanlarımızın değerini öğrencilere anlatmak için yapılan etkinliklerle öğrenciler hem eğlendiler hem de öğrendiler. Panoların ağaç gövdeleri ve çeşitli kuşlarla süslendiği etkinlik gün boyu devam etti.

Ağaçlar Canlıların Evi
Ağaç kovuğundan çıkan baykuş resmi ile boyama yaparak eğlenen öğrenciler, gördüğümüz ağaçların sadece bir ağaçtan ibaret olmadığı, ağaçların aynı zamanda bazı canlıların da evi olduğu teması işlendi.