İzole Günlerde Evde Çocukların Yeteneklerini Nasıl Geliştirebiliriz?

Anasayfa | Sayfalar | İzole Günlerde Evde Çocukların Yeteneklerini Nasıl Geliştirebiliriz?

Tüm dünya olarak zor zamanlardan geçtiğimiz bu günleri tedbir alarak ve evde kalarak en kısa zamanda atlatacağımıza inanmaktayız.

Buse Eğitim Kurumları olarak evde kaldığımız günleri en faydalı şekilde geçirmek için online derslere ek çeşitli bilgilendirici seminerler,konferanslar düzenlemekteyiz.

26.04.2020 tarihinde bunlara bir yenisini eklemiş bununmaktayız.

Düzenlediğimiz seminerde ‘Tüzdev Ankara Başkanı ve Buse Eğitim Kurumları Yetenek Gelişimi Koordinatörü’ Kenan Kılınç ‘İzole Günlerde Evde Çocukların Yeteneklerini Nasıl Geliştirebiliriz"konulu eğitim semineriyle velilerimizi ve öğrencilerimizi bu konuda bilinçlendirmiş, bu süreç halkında yapılacaklar üzerine tavsiyelerde bulunmuştur. Daha sonra ‘Buse Kolej Yabancı Dil Koordinatörü’ Mrs. Sue ‘İngilizce Dilinin Önemi ve Bilingual Education’ konulu bilgilendirme ile online program üzerinden velilerimizle buluşmuştur.

Hedefimiz her geçen günü bir önceki günden faydalı kılmaktır. Bu sebeple değerli velilerimiz ve biricik öğrencilerimiz için çalışmalarımız devam etmektedir.
Buse Eğitim Kurumları