Üstün zekalı Eymen Buse Kreş’in Öğrencisi Oldu

Anasayfa | Sayfalar | Üstün zekalı Eymen Buse Kreş’in Öğrencisi Oldu

Kendi kendine okumayı ve İngilizce konuşmayı öğrenen üç buçuk yaşındaki Eymen, Buse Eğitim Kurumları’nı tercih etti.

Ankara’nın Keçiören ilçesinde yaşayan ÖZKÖK ailesinin minik bireyi Eymen ÖZKÖK, evde kendi kendine İngilizce öğrendi.

İngilizce konuşan, okuduklarını anlayan ve iletişime geçebilen Eymen’in zekası görenleri kendisine hayran bıraktı.

1999’dan beri üstün yetenekli ve dahi çocuklar için eğitim imkanı sunan Buse Eğitim Kurumları’nda okul öncesi eğitim görecek olan Eymen ilk gün zeka oyunları ile oynayıp, fotoğraflı güneş sistemi kartlarını tek tek okudu.

Minik Eymen’e Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi ile de protokolü bulunan Buse Eğitim Kurumlarında göreceği eğitim öğretim hayatında başarılar diliyoruz.

“Bizim evde altın gibi bir beyin var, ben bu beynin işlenmesini istiyorum” diyen Eymen’in annesi Arzu Özkök 21 yıldır eğitim veren Buse Eğitim Kurumları ile tanışmasına yönelik duygularını mektup yazarak ifade etti.

Ben Arzu Özkök, Deniz Eymen Özkök üçüncü oğlum. Farklı özelliklere sahip, ismi gibi Deniz, eşsiz bucaksız. O doğdu doğalı hep zor oldu, ona ulaşmam, onunla bağ kurmam... Sanki o büyük, ben küçüğüm. En son yaşadıklarımdan bahsedersem mesela abisinin tişörtünü okuyordu, ben şaşırıyordum. Benden ingilizce bir şeyler istiyordu ben bilmediğim için çok zorlanıyordum. Bu konuda yardım almaya karar verdik ve nereye nasıl başvuru yapacağımız konusunda bilgisizdik. Maddi yönleri de var tabii. Buse Eğitim Kurumları kurucusu Fütuhat Yavuz hanımefendiyle tanıştık.

Buse Koleji bize çok büyük destekler sundu. Anne gibi sahip çıktı. Çok şevkatli, çok çok ilgili, sağlam ellerdeyiz. Çok şükür yüzümüz gülüyor onların sayesinde. Allah’ım bin kere razı olsun hepsinden. Umutlarımızı ektik onların sayesinde, inşallah daha iyi olacağız.