Kayıt Koşulları

Anasayfa | Sayfalar | Kayıt Koşulları

Fiyat Bilgisi

Buse Kolej İlkokul ve ortaokulu 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Ücret Tablosu

• Erken kayıtlar 3 Şubat 2020 tarihinde başlamıştır.
  • Erken kayıtlarımız 31 Mayıs 2020 tarihinde sona erecektir.
  • 2020-2021 eğitim öğretim yılı için yemek ücreti, 4,200 TL olarak belirlenmiştir.
  • İlan edilen eğitim-öğretim ücretlerine yemek, servis, kıyafet, kitap ve kırtasiye ücretleri dahil değildir.
  • Fiyatlara KDV dahildir.
  • Kayıtlar kontenjanlarla sınırlıdır.

Başvuru Koşulları

Anaokulumuzun 2,3,4,5,6 yaş gruplarına, kontenjan dahilinde ön görüşme ile öğrenci alınır.

• Öğrenci ön görüşmeleri randevu ile yapılır.
  • Aday velilerimizin randevu alabilmeleri için Ön Kayıt Başvuru Formu‘nu, online veya okula gelerek doldurmaları gerekmektedir.
  • Başvuru formunu dolduran aday velilerimize, randevu tarih ve saati, e-posta veya telefon mesajı ile iletilir.
  • Ön görüşme süreci,  30 dakikadır. Bu zaman aralığında, aday öğrenci ve veli ile görüşme yapılır.
  • Öğrenci ile birlikte veliler de rehberlik uzmanları ve psikologlar eşliğinde gerçekleştirilen tanıma sürecine dâhil edilir. Bu sürecin de olumlu sonuçlanması ile aday öğrenci okul kaydı yaptırmaya hak kazanır.
  • Randevu tarih ve saatine uygun olarak okulumuza gelmeniz önemlidir. Gelememeniz durumunda bilgi vermenizi rica ederiz.

İlkokulumuzun 1, 2, 3 ve 4.sınıflarına, kontenjan dahilinde ön görüşme ile öğrenci alınır.

• Ön görüşme öncesinde, Rehberlik Birimi Uzmanları; aday öğrenci ile velisini daha yakından tanımak üzere görüşmeye davet eder.
  • Ön görüşme süreci, 60 dakikadır. Bu zaman aralığında, aday öğrenci ve veli ile görüşme yapılır.

Kız Ortaokulumuzun 5,6,7,8. sınıflarına, kontenjan dahilinde ön görüşme ile öğrenci alınır.